PROGRAM FUNDUSZE EUROPEJSKIE NA POMOC ŻYWNOŚCIOWĄ 2021-2027
PODPROGRAM 2023
Oddział Rejonowy PCK w Koszalinie będzie realizował działania towarzyszące:
· Program edukacyjny – zapoznanie z zasadami zdrowego odżywiania i przeciwdziałaniu marnowania żywności:
1. Temat zajęć: Jak nie marnować żywności? Najważniejsze zasady
TERMIN: 14 października 2024 roku godz. od 8:30 do 9:15
2. Temat zajęć: Dieta zero waste-dieta z resztek.
TERMIN: 14 października 2024 roku od godz. 9:15 do 10:00
· Inne działania o charakterze indywidualnym:
1. Temat zajęć: Zasady planowania jadłospisów – część teoretyczna.
TERMIN: 18 października 2024 roku od godz. 8:30 do 9:15
2. Temat zajęć: Planowanie jadłospisów zgodnie z zasadami zdrowego odżywiania – część praktyczna
TERMIN: 18 października 2024 roku od godz. 9:15 do 10:00
3. Temat zajęć: Dzienne zapotrzebowanie energetyczne. Zapoznanie
z PPM, CPM oraz PAL
TERMIN: 22 października 2024 roku od godz. 8:30-9:15
4. Temat zajęć: Indywidualne wyliczenia wskaźnika BMI z omówieniem wyników
TERMIN: 22 października 2024 od godz. 9:15-10:00
· Warsztaty dietetyczne i dotyczące zdrowego odżywiania.
1. Temat zajęć: Quiz żywieniowy z omówieniem wyników.
TERMIN: 25 października 2024 od godz. 14:00-14:45
Zajęcia odbędą się przy ul. Grunwaldzkiej 20, 75-241 Koszalin
Zapraszamy beneficjentów programu Fundusze Europejskie na Pomoc Żywnościową 2021-2027 Podprogram 2023