PROGRAM FUNDUSZE EUROPEJSKIE NA POMOC ŻYWNOŚCIOWĄ 2021-2027

PODPROGRAM 2023

Oddział Rejonowy PCK w Koszalinie będzie realizował działania towarzyszące:

 

·      Program edukacyjny – zapoznanie z zasadami zdrowego odżywiania i przeciwdziałaniu marnowania żywności:

 

1.    Temat zajęć: Jak nie marnować żywności? Najważniejsze zasady

TERMIN: 14 października 2024 roku godz. od 8:30 do 9:15

 

2.    Temat zajęć: Dieta zero waste-dieta z resztek.

TERMIN: 14 października 2024 roku od godz. 9:15 do 10:00

 

·      Inne działania o charakterze indywidualnym:

 

1.    Temat zajęć: Zasady planowania jadłospisów – część teoretyczna.

           TERMIN: 18 października 2024 roku od godz. 8:30 do 9:15

 

2.    Temat zajęć: Planowanie jadłospisów zgodnie z zasadami zdrowego odżywiania – część praktyczna

           TERMIN: 18 października 2024 roku od godz. 9:15 do 10:00

 

3.    Temat zajęć: Dzienne zapotrzebowanie energetyczne. Zapoznanie
z PPM, CPM oraz PAL

           TERMIN: 22 października 2024 roku od godz. 8:30-9:15

 

4.    Temat zajęć: Indywidualne wyliczenia wskaźnika BMI z omówieniem wyników

            TERMIN: 22 października 2024 od godz. 9:15-10:00

 

·      Warsztaty dietetyczne i dotyczące zdrowego odżywiania.

1.    Temat zajęć: Quiz żywieniowy z omówieniem wyników.

        TERMIN: 25 października 2024 od godz. 14:00-14:45

  

 

Zajęcia odbędą się przy ul. Grunwaldzkiej 20, 75-241 Koszalin

 

Zapraszamy beneficjentów programu Fundusze Europejskie na Pomoc Żywnościową 2021-2027 Podprogram 2023

Wróć do góry